Kanafilee-hampurilainen |
Karppaus.info -sivuilta kopsattu loistava leipäresepti vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavalle. Hyvänmakuinen leipä, joka maistuu ei-karpillekin! Tätä kannattaa ehdottomasti tehdä heti kerralla isompi annos!
Sopii myös paahdettavaksi tai käytettäväksi hampurilaissämpylänä. Tässä hampurilaisen välissä: kanfilee, jäävuorisalaattia, kurkkua ja sitruunamajoneesia.
Ohje n. 5 leivälle.
2 kpl kananmunaa
2 rkl rahkaa tai partajugua
2 tl fiberhuskia
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl mantelijauhoa
3 rkl vehnäleseitä
1 rkl seesaminsiemeniä
100 -150 g juustoraastetta
2 rkl rahkaa tai partajugua
2 tl fiberhuskia
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl mantelijauhoa
3 rkl vehnäleseitä
1 rkl seesaminsiemeniä
100 -150 g juustoraastetta
Vatkaa kananmunat. Lisää partajugu tai rahka. Yhdistä kuivat aineet ja
lisää muna-rahkan sekaan. Lisää lopuksi juustoraaste. Laita vasta sen
jälkeen uuni lämpeämään. Tee pellille 4-5 pyöreää kakkaraa ja anna
kohota sen aikaa kun uuni lämpeää. Paista 225 asteessa uunissa kauniin
ruskeiksi. Paistuvat aika nopeesti. Halkaise ja täytä mielesi mukaan.
Hyvä idea käyttää tuota hampurilaisleipänä!
VastaaPoistaJään lukijaksi :)