sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Mantelileipä/Kanafilee hampurilainen

Kanafilee-hampurilainen

Karppaus.info -sivuilta kopsattu loistava leipäresepti vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavalle. Hyvänmakuinen leipä, joka maistuu ei-karpillekin! Tätä kannattaa ehdottomasti tehdä heti kerralla isompi annos! Sopii myös paahdettavaksi tai käytettäväksi hampurilaissämpylänä. Tässä hampurilaisen välissä: kanfilee, jäävuorisalaattia, kurkkua ja sitruunamajoneesia.

Ohje n. 5 leivälle.

2 kpl kananmunaa
2 rkl rahkaa tai partajugua
2 tl fiberhuskia
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl mantelijauhoa
3 rkl vehnäleseitä
1 rkl seesaminsiemeniä
100 -150 g juustoraastetta

Vatkaa kananmunat. Lisää partajugu tai rahka. Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan. Lisää lopuksi juustoraaste. Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään. Tee pellille 4-5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää. Paista 225 asteessa uunissa kauniin ruskeiksi. Paistuvat aika nopeesti. Halkaise ja täytä mielesi mukaan.
 

1 kommentti:

  1. Hyvä idea käyttää tuota hampurilaisleipänä!
    Jään lukijaksi :)

    VastaaPoista