maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kermasarvet



Jouluksi tulee aina varattu aivan liikaa torttutaikinoita. Ne ensimmäiset tortut maistuvat aina niin hyviltä, että niitä kuvittelee paistavansa vaikka kuinka paljon. Toisin käy. Torttutaikina unohtuvat pakkaseen ja tässä vaiheessa kevättä, kun pitäisi pikkuhiljaa ruveta tyhjentämään pakastinta ja valmistautumaan kesän marjasatoon, joka laatikosta pomppaa ulos Myllyn Parasta! Taikinat ovat ihan hyviä käytettäväksi suolaisiin leivonnaisiin. Tässä tällä kertaa makea versio; kermasarvet. Täytteeksi maun mukaan kermaa, kermarahkaa, hilloa jne. Hyviä tulee!




Sarvien valmistamiseen tarvitset tietenki tötteröitä! Näitä löytyy ainakin nettikaupoista. Turhakkeita, joita tuskin tarvitset usein, mutta sarvien valmistamisessa välttämättömät ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti