tiistai 16. heinäkuuta 2013

Turkinpippuri brownies

Turkinpippuri brownies
Joskus ei osaa päättää kahdesta hyvästä; salmiakkia vaiko suklaata? Niinpä tässä on yhdistetty molemmat! Lopputulos on ihanan tahmean salmiakkisen suklainen. Nam!



Noin 20 palaa

150 g suklaata (väh. 70 %)
150 g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
3 munaa
2 dl jauhoja
150 g turkinpippurirouhetta

Sulata voi kattilassa ja lisää voisulaan paloiteltu suklaa ja anna sulaa. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää voi-suklaaseos ja jauhot. Lopuksi kääntele joukkoon turkinpippurirouhe. Kaada taikina leivinpaperin päälle vuokaan (ohje riittää pieneen n. 20 cm x 30 cm vuokaan) ja paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min.

Anna jäähtyä hyvin ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Leikkaa leivoksiksi ja tarjoa halutessasi vaahdotetun kerman kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti