torstai 11. lokakuuta 2012

Karpin pizza bolognese


Vähähiilarisen ruokavalion ehdoton suosikki! Ei tavoittele "oikean" pizzapohjan sitkoa eikä kilpaile rapeuden kanssa. Ei maistu puulle eikä pahville vaan erittäin makoisalle pizalle! Kokeilkaa ihmeessä. Tämä meni kuin kuumille kiville einiinkarpille-miehelle. Sopii kaikille täytteille.

Pohja:
1 prk maitorahkaa
1 pss (150 g) emmental punaleima-juustoraastetta
2 kananmunaa
4 rkl vehnälesettä
3 rkl ruisjauhoja
n. 1 tl leivinjauhetta

Täyte:
400 g paistijauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattimurksaa
1 rkl tomaattisosetta
pizzamaustetta
mustapippuria
suolaa
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta

1 prk ananasta
150 g juustoraastetta



Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille. Paisto 200 asteessa ensin 10 min ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti