lauantai 23. helmikuuta 2013

Karpin juustokakku annosvuokiin


Vaihtelevasti ja kausittain yritän pysytellä vähähiilarisessa ruokavaliossa. Silloin on otettava kaikki konstit käyttöön, että saisi herkutellakin ;-) ! Tämä jälkkäri on helppo valmistaa ja se on todella kevyt versio juustokakusta! Itse maustoin Stevialla, mutta jos on lupa herkutella, kannattaa käyttää sokeria niin saat maistuvamman!

6 annosta

1 pienen sitruunan mehu (tai puolikas isosta)
4 munaa
n. 300-400 g raejuustoa
75 g tuorejuustoa
(60 g tomusokeria tai ) makeutusainetta maun mukaan
½ rkl jauhettua kardemummaa
1 rkl vanlijasokeria

Päälle:

pakastevadelmia tai muita marjoja

Sekoita kaikki juustokakun ainekset. Kaada seos voideltuihin annosvuokiin ja paista 175 asteessa n. 35 min foliolla peitettynä, sitten vielä 15 min ilman foliota. Tarjoile juustokakku kuumana tai haaleana valdemien kanssa. Voit lisätä annoksiin myös kermavaahtoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti